top of page

Dagens kor

Ranheim Mannskor er en humørfylt og godt sammensveiset gjeng. I dag har koret 23 sangere i aldersspennet fra 50 til 83 år og antall aktive sangere er stigende. 

 

Korets repertoar utvides stadig og omfatter de fleste genre innen mannskorsang.
 

Koret er en viktig kulturspreder i lokalmiljøet, med faste opptredener på 1. mai, adventskonserter, vårkonserter og opptredener under de årlige konfirmasjonsgudstjenestene i Ranheim og Charlottenlund kirker. Årlig sprer vi sang- og musikkglede på sykehjem i nærområdet og dette alltid meget populært. I tillegg deltar vi på en rekke konserter arrangert av andre kor i lokalmiljøet. Koret har samarbeidet med flere andre kor, her kan nevnes Damekoret Hedda, Statsbygd mandssangforening, Trondheim Seniorkor, Timrå Mannskor i Sverige, kor fra Malvik og Orfeus. Deltakelse i NM i sang for mannskor har også gitt mersmak. 

 

Koret har humørfylte og lærerike sangøvelse hver onsdag fra klokka 19.00 til 21.00 i Folkets Hus på Ranheim. Der er det stor sangglede, samt tid til litt sosialt.  

 

Dersom du har lyst til å bli medlem i Ranheim Mannskor, ta kontakt med Jostein Pettersen, tlf 90952718 eller møt opp på en av korets øvelser Ranheim Folkets Hus.

Ranheim Mannskor 1 uten tekst.jpg

Ranheim mannskor - NM 2019

1. mai 2022.jpg

1. mai 2022

20220309_183147.jpg

Vaffelsteking, sosialt samvær og samhold. 

I koret er mer enn sangen viktig.

bottom of page